REGLAMENT DE LA PROVA – GFM 2015

Descàrrega el reglament si vols

Article nº.1

 El dissabte 6 de Juny 2015, es celebra la XXVII Gran Fons de Massanassa.

 
Les curses dels xiquets seran pel matí, a partir de les 11:00

Joves Categories Anys Horari Distància
No competitiva Fins a 5 11:00 100 m.
A (xics i xiques) 6 a 8 11:10 540 m.
B (xics i xiques) 9 i 10 11:30 1080 m.
C (xics i xiques) 11 i 12 11:45 1620 m.
D (xics i xiques) 13 a 15 12:00 2160 m.

 
 
La cursa Absoluta serà per la vesprada a les 19:00

Absoluta: Distància 15.000 m. Horari 19:00
Hòmens Edat Dones Edat
Junior 16 a 22 Junior 16 a 22
Senior 23 a 39 Senior 23 a 39
Vet. A 40 a 49 Vet. A 40 a 49
Vet. B 50 a 59 Vet.B 50 a 59
Vet. C 60 i més Vet. C 60 i més
Locals

Categoria única

Locals

Categoria única

Discapacitats Més de 18 anys Discapacitats Més de 18 anys

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Article nº.2: Inscripcions. La inscripció de la XXVII Gran Fons serà gratuïta. Pagant 5 € en concepte de fiança pel xip que es tornaran, sols al finalitzar la cursa i mai en ningún altre cas, a canvi del mateix. Per a les categories inferiors, les inscripcions es realitzaran en línia de meta.
 
L'inscripció es podra realitzar On-line accedint a http://www.toprun.es pagant mitjantçant de la TPV amb targeta de crèdit o per transferència. També es pot realitzar una inscripció presencial a la Botiga de CORREMÓN de Valencia (C/ Maestro Rodrigo 37, 46015).
 
El termini d'inscripció finalitzarà a la pàgina web el dimarts 2 Juny a les 20 hores o quan arriben a 1.300 inscripcions, es podrán retirar els dorsals una hora abans de la prova a l’eixida. NO S'ADMETRAN INSCRIPCIONS EL DIA DE LA PROVA. Serà imprescindible la presentació del DNI per a la retirada del xip i dorsal, aquesta forma és l´única acceptada per l´organització per poder participar en el Gran Fons de Massanasa.
 
Article nº.3: Hi haurà una samarreta tècnica per als 1.300 primers de la categoria absoluta.
 
Article nº.4: Trofeus: 3 per als 3 primers de cadascuna de les categories Hòmens, Dones. 3 per als 3 primers locals Hòmens i Dones (els locals acreditats amb D.N.I i certificat d’empadronament) de tota la cursa absoluta. 3 trofeus per als discapacitats de tota la cursa absoluta.
 
Article nº.5: Cap atleta podrà repetir trofeu.
 
Article nº.6: Els organitzadors i patrocinadors no es fan responsables dels danys que puguen ocasionar-s’hi participants o tercers.
 
Article nº.7: Qualsevol impugnació sobre participació, classificació, etc..., serà únicament competència del Jutge Àrbitre, fent-se per escrit i baix dipòsit de 100€ i dins de la mitja hora posterior a la comunicació oficial de les classificacions.
 
Article nº.8: L’organització podrà exigir, si ho creu necessari el D.N.I. als atletes guanyadors de les diferents categories així com en el moment del lliurament dels dorsals.
 
Article nº.9: El servei mèdic estarà ubicat a les immediacions de meta així com l’ambulància.
 
Article nº.10: L’organització es reserva el dret d’anul·lar la prova per causes de força major (inclemències meteorològiques), així com realitzar els canvis que es consideren oportuns.
 
Article nº.11: L’organització podrà retirar de la cursa al corredor, que a juí dels sanitaris presents, no es trobe en condicions físiques de continuar.
 
Article nº.12: Cada participant que abandona la cursa, ho deurà de comunicar al punt de control més proper, així com donar el dorsal.
 
Article nº.13: Els atletes estan coberts amb una pòlissa d’assegurança d’accidents i de Responsabilitat Civil.
 
Article nº.14: Tots els participants pel fet de prendre l’eixida accepten aquest present reglament i les condicions exposades i llibera de tota responsabilitat a l’organització, davant qualsevol tipus d’eventualitat que poguera sorgir derivada de la participació en aquesta cursa.
 
 
 
 
PLEC DE DESCÀRREC DE RESPONSABILITATS I PROTECCIÓ
Pel sol fet d’inscriure’s, el participant declara el següent: "Em trobe en estat de salut òptim per a participar al Gran Fons de Massanassa 2014. A més, eximeixc de tota responsabilitat a l'Organització, Patrocinadors o altres institucions participants davant qualsevol accident o lesió que poguera patir abans, durant i / o després de l'esdeveniment esportiu, renunciant des del principi a qualsevol acció legal en contra de qualsevol d'aquestes entitats.
Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en el possible amb l'Organització, per evitar accidents personals. Autoritze a més a que l'Organització faça ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en què puga figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i / o Internet, sense esperar pagament, compensació o retribució per aquest concepte”.
 

D’INTERÉS

► Hi haurà avituallament als Kms. 5, al 10 i a Meta.
  El circuit s’endinsa pel Parc Natural de l’Albufera (Marjal de Massanassa).
 Control de la cursa es realitzarà mitjançant el sistema de xip “TOPRUN”.
  Servei de guardarropía.
  Servei de dutxes al poliesportiu, 500m de l’arrivada.
  Servei de masatges
  Pràctics per acompañar al corredors
  Fira del corredor
  Informació adicional, (recorregut, bossa del corredor, com arribar, etc)  en: www.collaelparotet.org
  Al finalitzar la cursa, al tornar el xip us retornarem els 5€ de fiança, amb la opció de poder realitzar una donació a l’ organització “POR ESA SONRISA” https://es-es.facebook.com/poresasonrisa

Contacta